Forslag Gravminne

 1. Send forslag til hverandre og få uforpliktende pristilbud : De fleste familier er ofte spredd over hele landet og i utlandet.
I tillegg har man ofte ulik smak og oppfatning av hvordan et gravminne skal se ut.
Vi opplever derfor et stort behov for deling av forslag til gravminne og tegning av skisser.
 
 I tilknytning til alle våre produkter og tjenester vil du finne en sort knapp "kjøp". Og ved siden av denne et valg " Forslag gravminne".
" Forslag gravminne"gir deg mulighet til å dele dine forslag, med andre som skal vere med å velge gravminne.
Du kan også sende forslaget til A3 Naturstein for et uforpliktende pristilbud.
For å kunne bruke denne funksjonen må du opprette en gratis og uforpliktende konto "Min konto" ved å klikke opp til høyre på dette symbolet.   
    
 Klikk registrer under "Opprett konto" og fullfør kunderegistreringen.
 Du er nå logget inn.       
 Klikk så inn på "Min konto"symbolet opp til høyre og få tilgang til "Forslag gravminne", innstillinger og ordrer. For å dele dine forslag klikker du på denne knappen.
 
  Å se for seg hvordan et gravminne med mange detaljer vil se ut, er ikke enkelt for de fleste. Størrelser og form setter begrensninger for hva som kan fungere ilag. Vi tilbyr derfor gratis gjennomførbare skisser etter kundens beskrivelse. Bruk "Forslag gravminne" knappene og be om skisse ved å klikke på "Del forslag gravminne via e-post"- knappen i "Min konto". Suppler med mer informasjon og ønsker i e-posten.
 
   
2. Bestilling : Når alle detaljer er bestemt og beskrevet brukes de sorte knappene "Kjøp"  og man kan gå til kassen.
I kassen kontrolleres handlevogn og kundeopplysninger.
 
3. Fraktfritt : I kassen velges også frakt, der kjøp over kr 10000,- er fraktfritt. Mindre produkter som lykt, fugler m.m. som vi ikke skal montere selv, sendes med posten. Steinprodukter med verdi under kr 10000,- beregnes manuellt på laveste måte.
 
4. Betaling etter montering : Vanlig betalingsmåte er å krysse av for faktura etter montering av gravstein( kredittsjekk vil bli utført ). Skulle det vere ønskelig å få gjort opp regnskap på et tidlig tidspunkt, krysser man av for forskuddsbetaling. Mindre produkter er basert på forhåndsbetaling.
 
5. Se igjennom og bestill : Siste del av kassen er å se igjennom bestillingen, eventuellt skriv en kommentar om f.eks. ønskelig monteringstidspunkt. Se over de generelle kjøpsbetingelsene og klikk "send bestilling". Du skal så få en elektronisk kvittering.
 
6. Status for levering, produksjon og montering : Gå inn på "Din konto" for å se status for levering, produksjon og montering av produkter.
Skulle noe ikke stemme , ta kontakt på post@a3.no.
 
Gi gjerne tilbakemelding om noe er bra eller om forbedringer for denne siden eller våre produkter.